Uken min - Med Maria

Ja, har ikke blogget denne uken, så da tar jeg og skriver om alt i et innlegg.. 

Mandag:

Jeg sto opp og tokk på meg klær og sminke, når Maria lurte på om vi skulle finne på noe. Hadde ikke noe og gjøre så jeg sa ja. Vi var ute og gikk, og gikk, og gikk og klokka ble ca.halv 7 når vi var så kalde på hendene så vi måtte gå inn.. Ingen av oss hadde følelse i henda da vi gikk inn. Vi hadde vært nede på joker og kjøp oss burn og Maria ble veldig hyper av burnen..

'

Tisdag:

Jeg var også sammen med Maria denne dagen. Vi var hos henne fra tirlig på dagen, til jeg måtte hjem klokka 9. Vi hadde det veldig gøy, og tokk ikke så veldig mange bilder..

Onsdag:

SLEEPOVER med Maria. Vi hadde det veldig gøy. Vi så på filmen bryllupsreisen til helvete(morsom og rar film), spiste popcorn og sure sild og sovnet ikke før klokka var 5 på morningen. Vi sov nede i kjelleren til Maria, og snakket med noen gutter vi hadde møtt..(sier ikke hvordan) Vi hadde konkuranse om ov være våken lengst med en av guttene, og vi vant.. Derfor la vi oss ikke før klokka var ca. 5 om morningen.. Tosdag:

Når vi endelig hadde sovnet og sovet i 4-5 timer ringer mamma meg og sier at jeg må hjem.. Kipt, men vi skulle ut på Hovedøya for fo fikse noe på båten vår. Det var veldig fint vær, og det fristet og bare hoppe ut i vannet.. Alt for kaldt, men det hadde vel gått bra..
2 kommentarer

Mina <3

30.03.2013 kl.19:44

ser veldig gøy ut! :)

Martine

01.04.2013 kl.02:23

Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Mia <3

Mia <3

13, Oslo

Hei :) Jeg er en jente på 13 år fra Oslo. Kommer til og bloge om hverdagen, venner og ting som intriserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits